Unizo-voorzitter Bart Colson op Zwevegemse CD&V-lijst

Redactie KW

Bart Colson wil op 14 oktober zijn kans wagen op de CD&V-lijst. Daarom legt hij nu tijdelijk zijn functie als plaatselijke Unizo-voorzitter neer.

Bart Colson stapt in de politiek. Met de komende gemeenteraadsverkiezingen zal hij op de CD&V-lijst staan. “Unizo moedigt ondernemers aan om zich actief in de politiek te engageren. Zo kunnen zij bij het uitoefenen van hun mandaat er mee voor zorgen dat de gemeente een ondernemersvriendelijk beleid realiseert”, verduidelijkt hij zijn keuze.

Unizo stelde een prioriteitenlijst samen die binnenkort openbaar zal gemaakt worden. Wegens zijn politieke ambities legt Bart Colson zijn mandaat als voorzitter van Unizo tijdelijk neer. “Indien ik na de verkiezingen effectief een politiek mandaat in onze gemeente opneem, neem ik definitief ontslag als voorzitter. Nu moet ik een stap terugzetten omdat het belangrijk is dat Unizo Zwevegem haar rol als belangenbehartiger van de ondernemers, onafhankelijk van welke politieke partij ook, kan blijven waarmaken”, klinkt het.

Nick Kesteloot is nu waarnemend Unizo-voorzitter.

(GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier