Stadhuis Izegem ondergaat grondige verbouwing

Redactie KW

Deze zomer wordt de gelijkvloerse verdieping van het stadhuis van Izegem grondig verbouwd. Doel: de service voor de gebruikers verder verhogen. Daarvoor is een budget van 600.000 euro voorzien.

Aan de hand van een overleggroep met twintig collega’s en enkele bezoeken aan hedendaagse gemeentehuizen werd een plan opgemaakt van hoe de gelijkvloerse verdieping van het stadhuis van Izegem er moet uit zien. “Zowel bezoekers als personeel moeten er baat bij hebben”, aldus burgemeester Bert Maertens (N-VA).

Izegem zal fors inzetten op een e-loket. “De burger moet veel zaken van thuis uit kunnen regelen, maar we zullen alle diensten ook in het stadhuis blijven aanbieden. Naast het digitaal loket komt er ook een front- en mid-office. “Daar wordt zonder afspraak gewerkt, in onze back-office zullen we de burger zo gericht mogelijk helpen.”

De verbouwing start deze zomer en moet tegen de zomer van 2015 achter de rug zijn. In eerste instantie wordt de gelijkvloerse verdieping aangepakt, maar er is ook een opfrissing van de bovenverdiepingen voorzien. Tijdens de bouwwerken verhuizen de diensten naar de site Meilief.

Voor de verbouwingen is een budget van 600.000 euro voorzien.

(PVH)

Lees hier meer in over in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier