Schepencollege Wervik op teambuilding… in de Ardennen

Het schepencollege trekt naar Durbuy Adventure. Zouden ze ook gaan raften dit weekend? © GF
Redactie KW

Het schepencollege van Wervik is dit weekend op teambuilding in de Ardennen met partners en kinderen én op eigen kosten.

In Durbuy Adventure wordt een grote chalet gehuurd. Schepen Bert Verhaeghe blijft alleen achter want zijn vrouw is hoogzwanger. Burgemeester Youro Casier en de vijf schepenen vertrokken vrijdag allemaal apart, deels omwille van de job en de kinderen. De coalitie bestaat uit SP.A/N-VA/Open Vld. De sfeer is goed en het is een publiek geheim dat het van de drie partijen de intentie is om ook in de volgende legislatuur de Tabaksstad verder te besturen.

Coalitiepartners worden vrienden

“Om te discussiëren over politiek zitten we al vaak genoeg samen”, zegt burgemeester Youro Casier (SP.A). “Het klikt binnen het schepencollege. Het idee kwam dat het eens geestig zou zijn om samen iets te doen los van de politiek. De sfeer binnen het schepencollege is zeer goed. De coalitiepartners zijn sinds begin 2013 eerder vrienden geworden. We vinden het natuurlijk jammer dat collega Bert Verhaeghe niet mee kan. Hij en zijn vrouw zijn in blijde verwachting en kijken uit naar de geboorte.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier