Polonaise voor Luc Martens op laatste werkdag als burgemeester van Roeselare

© STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Luc Martens is bezig aan de laatste werkdag als burgemeester van Roeselare. Afsluiten doet hij vanavond met de gemeenteraad.

Maandag 29 februari is niet alleen een schrikkeldag, het is tevens de laatste werkdag van Luc Martens als burgemeester van Roeselare. Het werd een gevarieerde werkdag, met af en toe ook een vrolijke noot. Bijvoorbeeld toen de carnavalisten omstreeks 15.11 uur de sleutel van het stadhuis kwamen overhandigen. Voor de gelegenheid deden ze dat op een extra ludieke manier. Hij mocht mee de polonaise dansen. Afsluiten doet hij met een gemeenteraad, vanaf 19 uur ook live te volgen op onze website.

Vanmiddag al legde Kris Declercq de eed af als burgemeester bij West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé. Morgen begint hij aan zijn eerste werkdag, die zal je van begin tot einde kunnen volgen op onze website!

Luc Martens blijft wel actief in verschillende organisaties en blijft de rest van de legislatuur nog in de gemeenteraad zetelen. Vrijdagavond is er een feest ter afscheid in het Fabriekspand, waarbij zijn periode als burgemeester uitgebreid aan bod zal komen.

(TD)

Polonaise voor Luc Martens op laatste werkdag als burgemeester van Roeselare
© STEFAAN BEEL

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier