Piet Delrue lijsttrekker voor Open VLD in Roeselare

25/04/17 om 08:51 - Bijgewerkt om 08:50

Piet Delrue zal binnen anderhalf jaar de lijst trekken voor Open VLD in Roeselare. Hij is nu al voorzitter van de partij.

Piet Delrue lijsttrekker voor Open VLD in Roeselare

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Piet Delrue (44) zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst van Open VLD trekken in Roeselare. Piet is nu al regionaal voorzitter van Open VLD Roeselare-Tielt, beroepsmatig is hij zaakvoerder van Ronabel Bouwspecialiteiten en Delrue Handelsagentuur. "Wij willen het DNA van onze stad versterken", aldus de lijsttrekker.

"Dit houdt in: een bloeiende handel en horeca, gecombineerd met wonen en werken in een veilige en nette stad. Daarom zullen wij inzetten op lagere belastingen, echte inspraak en effectieve ingrepen inzake mobiliteit. Wij willen digitaliseren waar nodig en vergroenen waar kan."

"We hebben een generatiewissel achter de rug en zijn klaar voor de verkiezingen. Ik zie het alvast helemaal zitten", aldus een gemotiveerde Piet Delrue.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!