Open VLD Lichtervelde stelt verkiezingslijst voor

© Foto TV
Redactie KW

Open VLD Lichtervelde heeft zijn lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Jeannique Windels trekt de lijst, Modest Derho – al aan zijn vijfde verkiezingen toe – duwt.

Open VLD Lichtervelde stapt naar de kiezer met een naar eigen zeggen goede mix van jonge dynamische en ervaren kandidaten. De jongste kandidaat is Jessie Vanwalleghem (25), de oudste haar grootvader en lijstduwer Modest Derho (78), die voor de vijfde keer deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Blauw potloodje ‘Max’

De slogan van de partij is ‘Een goed recept voor Lichtervelde’. De partij pakt ook uit met het blauwe potloodje Max, een fictieve inwoner van de gemeente. Aan de hand van cartoons, getekend door Andy Decock, wil Open VLD het programma verduidelijken.

De volledige lijst: Jeannique Denys-Windels, Tom Handsaeme, Ole Tavernier, Mieke Soens, Koen Verplancke, Marleen Wallecan, Steve Van de Cappelle, An Cool, Jacques Gallez, Kathy Pincket, Wim Cobbe, Els Brion, Willy Ameel, Sonja Vankeirsbilck, Patrick Vanparys, Ria Ghesquiere, Luc Vanderper, Jessie Vanwalleghem, Modest Derho.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier