Open VLD in Oostkamp als 8020BLAUW naar de kiezer

Redactie KW

De Oostkampse VLD trekt onder de nieuwe naam ‘8020BLAUW’ naar de kiezer. “8020 is de postcode van onze gemeente”, verduidelijkt lijsttrekker Miguel Chevalier. “De postcode wordt gedeeld door alle deelgemeenten en hiermee dekt ze beter de lading dan de naam Groot-Oostkamp.”

“We willen benadrukken dat de deelgemeenten even belangrijk zijn en meer aandacht verdienen dan momenteel het geval is. BLAUW verwijst uiteraard naar het liberale gedachtegoed. We willen ons met de nieuwe naam absoluut niet distanciëren van Open VLD. Op de affiches staat duidelijk ook vermeld met Open VLD. We willen gewoon meer de klemtoon leggen op het lokale.”

Miguel Chevalier, momenteel gemeenteraadslid, zal de lijst trekken. OCMW-raadslid Johan Stevens duwt de lijst. De meest opvallende nieuwkomer op de lijst is Chris Caestecker (66), ere-administrateur-generaal van het Agentschap Wegen en Verkeer. Hij is ook erebestuurder van Club Brugge en voorzitter van de Club Brugge Foundation. Voorts prijkt ook Kristof Allosery op de lijst. Hij is financieel adviseur van de Gentse schepen voor Financiën Christophe Peeters.

(AF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier