Open Stadslijst gaat voor anders besturen in Roeselare

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Als laatste partij stelde burgerbeweging Open Stadslijst afgelopen zondagavond de lijst met oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. Geen volledige lijst, maar dat is een strategische keuze. “We staan voor kwaliteit in Roeselare en z’n deelgemeenten”, aldus lijsttrekker Gianni Boone.

Open Stadslijst is het project van Gianni Boone. “We zijn een burgerbeweging die zich 100 procent op Roeselare toespitst en anders wil zijn dan de traditionele partijen”, horen we van Gianni Boone, de jongste lijsttrekker van de zeven. “Met 19 kandidaten beschikken we niet over een volledige lijst maar dat was niet het belangrijkste. We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarbij hopen we op twee zetels, meer mag altijd.”

De gemiddelde leeftijd van de lijst is 35. Volgende mensen staan op zondag 14 oktober op de lijst voor Open Stadslijst: 1. Gianni Boone, 2. Vanessa Dever, 3. Wouter Vandeghinste, 4. Brecht Cattry, 5. Yves Vandoorne, 6. Stefanie Deprez, 7. Annelies Vanhaverbeke, 8. Christophe Platteeuw, 9. Lindsey Decoutere, 10. Rudi Dejonckheere, 11. Sarah Verhelst, 12. Natascha Himpe, 13. Kevin Vanhaelewyn, 14. Jürgen Deseure, 15. Gino Van Quathem, 16. Sophie Verhelst, 17. Melanie Collado-Albindo, 18. Dorine Dieryck en lijstduwer op 19. Nico Deraedt.

Open Stadslijst gaat voor anders besturen in Roeselare

Bekijk hier de reportage

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier