Opbouw Koekelare/Groen haalt geen zetel, lijsttrekker Andy Vermaut erg ontgoocheld

Redactie KW

Andy Vermaut, lijsttrekker voor Opbouw Koekelare/Groen, heeft via Facebook zijn ontgoocheling geuit over het resultaat dat zijn partij in Koekelare behaalde.

“We moeten vaststellen dat we de verkiezingen verloren hebben. We hebben nu met 19 kandidaten slechter gescoord dan zes jaar geleden met zeven kandidaten. We zijn nochtans met onze partij gaan spreken met mensen van de brandweer, van de politie, van het OCMW, met het gemeentebestuur. We hebben een programma gemaakt, gebaseerd op de realiteit. We hebben 10 keer zoveel handtekeningen opgehaald voor onze partij dan wettelijk nodig: 352 mensen”, aldus Andy Vermaut.

“Zelfs deze 352 mensen hebben dus niet allemaal op ons gestemd, nochtans vonden ze het nodig dat onze partij er kwam. De mensen hebben onze inspanningen niet gewaardeerd. Ik kan enkel zeggen dat wij alles op alles hebben gezet. Deze verkiezingen hebben mij 8.500 euro gekost en dagenlange inspanningen. Zo zie je maar: dat ik lokaal niet gewaardeerd word voor mijn dagelijkse inzet. Dit is het bewijs dat wie zich voor iedereen inzet, niet wordt gewaardeerd. Dit is een jammerlijke evolutie.”

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier