Nog drie nieuwkomers op de lijst van Inspraak in Oostrozebeke

We herkennen v.l.n.r. Koen Castelein, Adhemar Vandamme en Davy Verhulst. © Foto CLY
Redactie KW

De verruimde N-VA-lijst, Inspraak, stelt drie nieuwe kandidaten voor. Daarmee zijn bijna alle namen bekend. De laatste twee worden pas begin september vrijgegeven.

Davy Verhulst (45) is een geboren en getogen Oostrozebekenaar en de trotse papa van Laure en Freek. Davy is handelsingenieur en werkt bij Vergokan in Oudenaarde, een producent van metalen kabeldraagsystemen. Davy heeft een voetbalverleden en houdt daarnaast vooral van koken en reizen.

Geen ver-van-mijn-bedshow

“Vroeger was gemeentepolitiek een ver-van-mijn-bedshow. De jongste zes jaar ben ik dat actiever gaan volgen. Mijn opvattingen en visie sluiten perfect aan bij het programma van Inspraak. Leven en wonen in Oostrozebeke zijn goed, toch zijn er zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Mijn focus ligt vooral op het financieel beleid. Ik sluit met enorm veel goesting als onafhankelijke aan bij Inspraak.”

Adhemar Vandamme is 36 jaar, vrijgezel en afkomstig uit Torhout. Hij is burgerlijk ingenieur computerwetenschappen en werkt in de firma van burgemeester Karl De Clerck. “Ik ben intussen al tien jaar actief binnen N-VA, waarvan 2,5 jaar als voorzitter van de plaatselijke afdeling. Momenteel ben ik ook lid van de OCMW-raad.”

Derde nieuwkomer op de lijst is de 60-jarige Koen Castelein, momenteel vrijgesteld van actieve dienst als bankbediende na 34 jaar trouwe dienst. Hij is stichtend lid van de plaatselijke N-VA-afdeling. Koen besteedt zijn vrije tijd aan badmintonclub Oostrozebeke, tuinieren, fietsen, met de kleinkinderen bezig zijn en genieten van het leven.

(CLY)