Nieuwkomer op tweede plaats van Open VLD in Deerlijk

Nieuwkomer op de tweede plaats bij Open-Vld-Sandra De Leeuw met links lijsttrekker Bert Schelfhout en rechts voorzitter Philip Ghekiere. © (Foto MV)
Redactie KW

Sandra De Leeuw-Goussey (49) staat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op de tweede plaats van Open VLD.

Lijsttrekker Bert Schelfhout reageert opgetogen: “We hebben een sterk team dat een alternatief biedt voor het huidige beleid. Sandra is een aanwinst en zal haar expertise ten dienste stellen van de inwoners.”

Sandra is gehuwd met Kris De Leeuw, mama van Maxim (19) en woont in de Wandelweg 1. Zij is sedert 1990 zaakvoerster van AXA-bankkantoor De Leeuw. “Na gesprekken met voorzitter Philip Ghekiere en lijsttrekker Bert heb ik beslist mijn steentje bij te dragen. Zij komen met een sterke groep met de ambitie om onze gemeente vooruit te helpen.”

Sandra wil haar financiële expertise aanwenden om te streven naar gezonde financiën. “Als de financiën gezond zijn, is er zoveel meer mogelijk om onze gemeente te doen bloeien. De belastingen voor inwoners zijn hier helaas al hoog. Ze werden door de CD&V-meerderheid in 2014 met maar liefst 14% verhoogd omwille van structurele tekorten. Wij willen helpen om nieuwe verhogingen tegen te gaan met slimmere beslissingen zodat er financiële ruimte komt voor nieuwe initiatieven. We gaan dat de komende maanden duidelijk maken.”

(MV)