N-VA zomeractie gestart aan de Belgische kust

Staand: Redgy Lambersy - Joe Govaert - Gerard Vandenbroucke - Sander Loones - Nele Bekaert - Greet Verhaeghe - Bernard Bruneel - Greta Leye - Peter Hillewaere. Gehurkt - Arne Vermote en Rita Gantois © (foto EDK)
Redactie KW

Zaterdag 16 juli startte de N-VA haar zomeractie aan de Belgische kust. Ook de afdeling Koksijde-Oostduinkerke deed mee samen met de West-Vlaamse parlementsleden, mandatarissen en bestuursleden.

In het kader van die actie deelden ze gele zonnebrillen en flyers uit. De N-VA wil al het mogelijke doen om het kustoerisme een hart onder de riem te steken, ook in moeilijke tijden.

Aan de actie is tevens een wedstrijd verbonden waarbij een frietkraam of ijskar kan gewonnen worden voor 50 personen. Stuur voor 4 september 2016 je zaligste selfie, zotste groepsfoto of zomers vakantiekiekje met gele bril naar gelebril@n-va.be en binnen de week vind je hem op de Facebookpagina van de N-VA. De vijf leukste foto’s en de foto met het meeste vind-ik-leuks winnen een frietkraam of ijskar voor 50 personen. (EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier