N-VA Wervik maakt nog drie namen bekend

Redactie KW

N-VA Wervik maakte nog drie namen bekend van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Het gaat om Anny Lecointre, Viviane Lewille en Jean-Marie Delbaere.

De drie gaan zich vooral focussen op een eerlijk sociaal beleid zonder betutteling. Anny Lecointre (47) woont in de Vredestraat en heeft twee dochters. Ze is apotheekassistente en de partner van Guido Clicque, arrondissementeel voorzitter van N-VA.

Viviane Lewille (53) uit de Esdoornstraat is gehuwd met Martin Leyn en moeder van twee dochters. Zowel Anny als Viviane zijn bestuurslid van N-VA. Jean-Marie Delbaere (59) uit de Leopoldstraat staat uiteraard ook op de lijst. Hij is voorzitter van de plaatselijke afdeling en zetelt sinds 1988 in de OCMW-raad. N-VA maakte ondertussen al meer dan de helft van de lijst bekend.

Jan Jambon in Wervik

Tijdens een meeting met federaal volksvertegenwoordiger Jan Jambon start N-VA in Wervik komende vrijdag de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. “Onze nationale voorzitter Bart De Wever zegt dat de verandering begint in onze gemeente”, zegt lijsttrekker Belinda Beauprez. “Onze parlementairen zijn zich hiervan bewust en gaan massaal op pad om de basis te steunen. Samen willen we er alles aan doen om die verandering die Wervik nodig heeft tot stand te brengen

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier