N-VA trekt van deur tot deur in Kachtem

© Frank Meurisse
Redactie KW

Een 20-tal N-VA’ers waaronder burgemeester, schepenen, gemeente- en OCMW-raadsleden en bestuursleden trok vanmorgen in Kachtem van deur tot deur. “Onze lokale bestuursperiode is intussen halfweg. We maken van dit moment gebruik om een uitgebreide Halfweg-campagne te voeren”, zegt burgemeester Bert Maertens.

De bewoners werden eerder al getriggerd door grote Halfweg-affiches in het straatbeeld. In de stadsdelen waar langsgegaan wordt prijkt ook een caravan. “Bedoeling is vijf opeenvolgende zaterdagen de straat op te trekken. Vandaag is Kachtem aan de beurt. Waar we niet kunnen aanbellen, stoppen we een folder in de bus. Daarin blikken we terug op concrete realisaties en kijken we vooruit naar wat de volgende drie jaar van deze legislatuur nog volgt. Op www.halfweg.be zal je deze ook online kunnen bekijken. En ook op de sociale media laten we de komende weken van ons horen.”

“We willen de inwoners immers vragen wat ze denken over het N-VA-beleid in onze stad. Hoe evalueren ze wat we al realiseerden? En wat moeten we zeker nog doen? We horen het graag”, aldus de burgemeester.

(MI-foto Frank)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier