N-VA stelt in Gistel kandidaten voor voor provincieraadsverkiezingen

Redactie KW

Donderdag werd in Ter Haeghe Gistel, de lijst van 9 kandidaten voorgesteld waarmee N-VA in oktober opkomt voor de provinciale verkiezingen. Lijsttrekker is Wim Aernoudt uit Gistel.

“In 2006 werd één N-VA kandidaat in ons district verkozen. Dat was Wilfried Vandaele, die in 2009, samen met Danielle Godderis-T’Jonck, naar het Vlaams parlement is gegaan. Hij werd, door de kartellijst van 2006, niet opgevolgd door een N-VA-er. Er zit nu dus niemand in de provincieraad vanuit onze gemeentes. Dat moet en zal na de verkiezingen zeker anders zijn”, zegt lijsttreker Wim Aernoudt.

9 kandidaten

Vlaams volksvertegenwoordiger en lijstduwer , stelde de 8 kandidaten voor die samen met haar, succes willen oogsten tijdens de komende verkiezingen.

1. Wim Aernoudt uit Gistel, is project ingenieur bij Morubel, voorzitter van N-VA Gistel.

2. Isabel Desoete uit Middelkerke is maatschappelijk assistente, lid van N-VA Middelkerke en zetelt in de OCMW-raad.

3. Oostendenaar Steven Nagels is zaakvoerder van Benchmark-Telecom en staat op de vijfde plaats voor gemeenteraadsverkiezingen.

4. Bredenaar en ‘duizendpoot’ Kris Opdedrynck is mede-zaakvoerder van het bekende familiebedrijf BVBA Opdedrynck. Hij is stichtend voorzitter N-VA Bredene en is nu lijstduwer voor N-VA Bredene.

5. Conny Louwagie uit De Haan-Wenduine is opvoedster, stage-mentor en actief in diverse onderwijsprojecten en de preventiedienst.

6. Bekegemnaar Koen Dendyuyver, leerkracht in de Regenboogschool Koekelare, is bestuurslid N-VA Ichtegem en is dansleider van meerdere dansgroepen.

7. Chris Vanhecke-Perdu uit Oudenburg is regentes, maar werkt nu in de eigen decoratiezaak Huis Vanhecke. Ze is schoondochter van wijlen Marc Vanhecke, een man die gebeten was van de Vlaamse microbe.

8. Ichtegemnaar Bjorn Impincs, werkt als telecomverantwoordelijke in stijlvolle elektrozaak in Middelkerke en is gewezen N-VA gemeenteraadslid in Oostende.

9. Daniëlle Godderis-T’Jonck, afkomstig uit Snaaskerke, maar nu wonend in Alveringem.

(FRO, foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier