N-VA Roeselare start actieplan Krottegem met opruimingsactie in Ardooisesteenweg

De opruimingsactie was een initiatief van N-VA Roeselare. © Foto Jos
Redactie KW

Met een opruimactie aan de Ardooisesteenweg heeft N-VA Roeselare zaterdagnamiddag het eerste fluitsignaal gegeven voor haar actieplan voor Krottegem.

In maart kondigde de partij aan dat ze werkte aan een plan om Krottegem nieuw leven in te blazen. Als verkeersader naar het station in een drukbevolkte buurt, is de Ardooisesteenweg niet vrij van het probleem van sluikstorten en zwerfvuil. Daarom trapte N-VA zaterdag haar actieplan af met het opruimen van de Ardooisesteenweg.

“Een slordige buurt zorgt voor een onveiligheidsgevoel, een nette buurt vergroot net het veiligheidsgevoel. De N-VA wil met deze actie niet enkel meer aandacht geven voor een correct milieubeleid, maar ook voor een verbetering van het veiligheidsgevoel in Krottegem. Dat is weliswaar subjectief, maar daarom niet afwezig”, klinkt het.

“De Ardooisesteenweg is de invalsas naar het station. Het is ook relatief smalle straat met verschillende kleinschalige handelszaken. Het is dus ook commercieel gezien van groot belang dat deze straat er altijd netjes bijligt. Voor ‘citymarketing’ en zeker voor het imago van de wijk, willen we meehelpen aan een nette Ardooisesteenweg.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier