N-VA onder leiding van Els De Gussem met eigen lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen

Redactie KW

De N-VA gaat in Staden van start met een lokale afdeling. Voorzitter van de afdeling is Els De Gussem (43) uit de Warandestraat 8. “We willen een beetje nieuw leven brengen in een star politiek Staden, noem het een kleine ‘groote stooringhe’ met de glimlach !”

Er is hard gewerkt om net als in vele andere gemeenten en steden in Vlaanderen ook in Staden, Oostnieuwkerke en Westrozebeke met een eigen N-VA-afdeling te kunnen starten. En dit keer is het een vrouw die de partij zal leiden : Els De Gussem. Zij is afkomstig van Kachtem en dochter van dierenarts Joris De Gussem en Karin De Smedt. Ze woont samen met Nikolaas Bourgeois, eveneens van Kachtem afkomstig en zoon van Pieter en Lutje Bourgeois. Ze is moeder van vier kinderen : Julie, JanBart, Reinoud en Elisabeth.

Els wil proberen een ‘kleine groote stooringhe’ te brengen in het starre Stadense politiek landschap. “Misschien het moment voor een andere benadering van hetgeen op de Stadenaars afkomt tijdens hun leven. Maar we willen dat met de N-VA vooral doen met de glimlach.” (IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier