N-VA Meulebeke stelt vier nieuwe kandidaten voor

V.l.n.r. Tamara Litaer, Bernard Staelens, Stephanie Biebuyck en Elias Lauwers.
Redactie KW

De plaatselijke N-VA-afdeling heeft vier nieuwe kandidaten voorgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.

Naast Benedict van Staen, Machteld Vanhee, Peter Raedt, Antal Soete, Nancy Vandesompele, Tom Wattyn, Marina Duyck, Lieven Vaneeckhoutte, Patrick Stevens, Herman Vanhee, Trees Duprez, Filip Cailliau en Joke Morel vervoegen Tamara Litaer, Bernard Staelens, Stephanie Biebuyck en Elias Lauwers het team.

Tamara Litaer (35) is gehuwd met Guido Casteleyn, mama van een flinke dochter Zita, werkt deeltijds als poetshulp en deeltijds als zelfstandig organisator van shopavonden. Ze wil zich inzetten voor een Meulebeke waar er een luisterend oor is voor zowel jong als oud, gezinnen en alleenstaanden.

Bernard Staelens (72) is de oudste op de lijst maar werkt nog altijd als radioloog. Hij wil zich inzetten voor een mooier Meulebeke met openheid van bestuur en een beter functionerend schepencollege. Bernard heeft zich de jongste jaren met succes ingezet voor de vrijwaring van de kleiputten op de Paanders. Als opa van zes kleinkinderen wil hij hen een gezonde toekomst garanderen.

Stephanie Biebuyck (34) is boekhouder, oud-lid van chiro Meulebeke, turnclub Rap & Knap en zwemclub Ter Borcht. Ze wil zich engageren voor sport en cultuur.

Elias Lauwers (21) is student sociaal werk aan de HoGent. Hij is ook animator en instructeur bij Kazou. Als jonge gast kent hij perfect de nood van jongeren, hij wil zich dan ook inzetten voor een jeugdige toekomst in Meulebeke.

(LB)