N-VA maakt na kandidaten op de lijst ook de volgorde bekend

N-VA Deerlijk stelde zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. Enkel Pauline Defever ontbreekt op de foto. © DRD
Redactie KW

N-VA Deerlijk, momenteel met vier zetels de grootste oppositiepartij in Deerlijk, heeft haar huiswerk al helemaal klaar. Na de 21 namen werd nu ook de volgorde van de lijst waarmee men op 14 oktober naar de kiezer trekt, bekend gemaakt.

“N-VA Deerlijk wil investeren in mensen, in jongeren, senioren, het verenigingsleven, natuur, sport en cultuur, mobiliteit, toegankelijkheid en veiligheid”, verduidelijkte lijsttrekker Dirk Demeurie tijdens de lancering van de ‘CaraN-VAnne’ waarmee met tijdens de komende weekends op allerlei initiatieven present zal zijn. “Wij willen onze lokale ondernemers een nieuwe boost geven en van Deerlijk een gezonde en bruisende gemeente maken.”

“We willen bewuste besparingen onderzoeken om des te meer slimme investeringen te realiseren”

Experten

“We willen bewuste besparingen onderzoeken om des te meer slimme investeringen te realiseren”, gaat de lijsttrekker verder. “We zijn er voor iedereen, ook voor diegenen die dreigen uit de boot te vallen of zij die wegkwijnen van eenzaamheid. Of N-VA alleen voor de veranderingen zal zorgen? Neen, wel in groep en in overleg met de bevolking, de andere partijen en vooral met experten, op een constructieve wijze met respect voor ieders mening.”

N-VA Deerlijk lanceerde ook een oproep naar alle kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. “De verkiezingen van 14 oktober naderen nu wel heel snel. De zenuwen zullen ernstig op de proef worden gesteld en de zenuwachtigheid zal toenemen. N-VA wil een oproep doen naar alle kandidaten om de strijd fair te voeren. Uiteraard mag en zal iedereen zijn ploeg en programma met verve verdedigen. Maar laat het ons positief en constructief houden… N-VA zal in elk geval alles in het werk stellen om de campagne zo sereen mogelijk te laten verlopen. Dat lijkt ons niet alleen gezond voor de eigen gezondheid, maar dat zal ook iedere Deerlijkenaar weten te waarderen”, besluit Dirk Demeurie. (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier