N-VA Kuurne voegt nog drie nieuwelingen toe aan lijst

We herkennen Heidi Holvoet, huidig gemeenteraadslid Kirsten Coucke, lijsttrekker Johan Bossuyt, Fanny Vandooren, OCMW-voorzitter Bram Deloof en James Heylen. © GF
Redactie KW

Meerderheidspartij N-VA stelde donderdagavond drie nieuwe kandidaten voor. Lijsttrekker Johan Bossuyt bouwt zo stapje voor stapje aan zijn team.

Fanny Vandooren (45) is gehuwd met fotograaf David Vanhauwere en mama van Robrecht, Annelies en Annabel. Ze is aan de slag als kinderverzorgster in het kleuteronderwijs.

De tweede nieuwe naam is die van James Heylen, een 61-jarige parkethandelaar. Hij woont samen met Els Leleu, is vader van drie dochters, pluspapa en wordt binnenkort ook opa. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met heel wat Kuurnse verenigingen: het Feestcomité, het buurtinformatienetwerk, de handelscommissie. Daarnaast zetelt hij ook in het bestuur van vzw Bedrijvenpark Kortrijk Noord en fungeert hij als adviseur voor de mini-onderneming van Spes Nostra Kuurne.

Heidi Holvoet tenslotte is 49 jaar, gehuwd met Bart Vroman en moeder van een dochtertje Belle. Ook zij is van beroep kinderverzorgster in het kleuteronderwijs. Daarnaast is ze actief lid van de ouderraad van Spes Nostra, vrijwilligerster in Dance-Control in Kuurne en een ‘bezige bij’ in Huis Van Wonterghem.

Na het bekendmaken van lijsttrekker Johan Bossuyt in december vorig jaar lanceerde de Kuurnse N-VA ondertussen al negen kandidaten. De partij maakt zich sterk heel binnenkort een volledige lijst te hebben.