N-VA Kuurne in 2012 alleen naar de kiezer

Redactie KW

De N-VA van Kuurne komt bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012 op met een eigen lijst. In 2006 kwam N-VA nog op met de lokale lijst KARTEL.

N-VA-voorzitter Jeroen Dujardin: ‘De laatste jaren hebben we heel hard gewerkt aan de uitbouw van onze lokale werking. Het ledenaantal is zeer sterk gestegen. Ons bestuur werd uitgebreid en verjongd. Wij geloven sterk in ons verhaal. Alleen deelnemen aan de verkiezingen is dan ook de logische keuze.’

‘Wij willen het nationale succes doortrekken naar Kuurne en ons lokaal verankeren. Voor de toekomst is het van cruciaal belang dat N-VA zich in zoveel mogelijk gemeenten stevig op de politieke kaart zet. Wij geloven dat wij onze boodschap op die manier het best kunnen uitdragen.’

Het is te vroeg om nu al te zeggen wie de lijst zal trekken in 2012, maar we zijn met het bestuur druk bezig om er te staan met een kwalitatieve lijst met 23 gemotiveerde en onderlegde vrouwen en mannen.

Kartel

De samenwerking met KARTEL blijft wel behouden tot het einde van deze legislatuur en de N-VA zal vanzelfsprekend alle gemaakte afspraken naleven. Samen hebben we heel wat projecten kunnen realiseren in Kuurne.

Momenteel heeft N-VA in Kuurne met Eric Lemey (schepen van leefmilieu), Nicole Piepers (gemeenteraadslid) en Bram Deloof (OCMW-raadslid) drie mandatarissen. Hun ervaring komt zeker van pas bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier