N-VA Izegem voegt twee Kachtemnaren aan lijst toe

Philippe Verhaest

Kachtemnaren Kevin Carrette en Conny Decock versterken de lijst van N-VA Izegem in de race richting gemeenteraadsverkiezingen.

Kevin Carrette (34) woont met zijn partner Lynn Fertein in de Rumbeeksestraat in Kachtem. Hij werkt als zelfstandig aannemer en is spelend lid van de drumband van de fanfare Vrede en Eendracht en speelt toneel bij De Lanteern.

Conny Decock (56) is de echtgenote van Bart Deleu en woont in de Pater Ver Eeckestraat. Ze zijn de ouders van Kevin en Glenn en grootouders van Owen. Conny is logistiek assistent in de Sint-Jozefskliniek, waar ze ook instaat voor de schoonheidszorg bij kankerpatiënten. Ze is eveneens lid van de fanfare Vrede en Eendracht en ook actief bij Femma Orgidee Izegem.

“Ik ben al jaren aanhanger van N-VA”, zegt Kevin Carrette. “Vooral het beleid dat de partij voert op vlak van migratie spreekt me aan. Je voelt en ziet ook de verandering in onze stad. Ik wil zeker werk maken van mijn stokpaardje: toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Dat moet nóg beter kunnen.”

Kevin Carrette. (GF)
Kevin Carrette. (GF)

Conny Decock vervoegt met veel plezier de N-VA-groep. “Er zijn een pak mooie dingen gerealiseerd. Denk maar aan Eperon d’Or, de restauratie van Wallemote en het open stellen van het kasteelpark Blauwhuis. Ik wil verder meewerken aan de verandering in Izegem.”