Minister Geert Bourgeois: "Eerst inhoud, op het einde de postjes"

28/05/14 om 14:43 - Bijgewerkt om 14:43

Bron: Kw

Als N-VA voorzitter De Wever met echte regeringsonderhandelingen begint, dan wordt het opnieuw weer drukker voor de West-Vlaamse lijsttrekker Geert Bourgeois.

Minister Geert Bourgeois: "Eerst inhoud, op het einde de postjes"

Foto RN © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Bij regeringsonderhandelingen werkt N-VA met een centrale werkgroepen en deelwerkgroepen. Of Vlaams minister Bourgeois die onderhandelingen mee gaat leiden of sturen, vroeg Krant van West-Vlaanderen. "We maken deel uit van die werkgroepen," zegt Geert Bourgeois.

In een uitgebreid interview met Krant van West-Vlaanderen vertellen Geert Bourgeois en Brecht Vermeulen - de twee West-Vlaamse triomferende lijsttrekkers - over de brede volkspartij die N-VA is, over Vlaamse en/of federale regeringen. We vroegen minister Bourgeois ook of hij nu al of niet kandidaat-minister-president is. De antwoorden? In Krant van West-Vlaanderen en hier op video.

Lees het volledige interview in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 30 mei.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: