Michèle Hostekint trekt de SP.A-lijst en schrijft een boek

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Michèle Hostekint wordt SP.A-lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Roeselare. Dat heeft het partijbestuur unaniem beslist. Het nieuws werd dit weekend bekendgemaakt tijdens de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie.

Vlaams volksvertegenwoordiger Michèle Hostekint trok ook al de lijst bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. SP.A wist toen de meerderheid te breken en na een afwezigheid van 30 jaar weer aan het bestuur deel te nemen in Roeselare. Hostekint werd voorzitter van de gemeenteraad, Henk Kindt de enige SP.A-schepen.

Michèle Hostekint werkt inmiddels ook aan een boek dat in het voorjaar verschijnt en waarin ze haar visie over de toekomst van Roeselare uitschrijft. “Het boek moet de aanzet worden voor de discussies met de Roeselaarse bevolking die op hun beurt de leidraad zullen worden voor de opmaak van ons partijprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober”. Binnenkort maakt de partij nog namen bekend van kandidaten op haar gemeenteraadslijst. (JRE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier