Maggie De Block geeft in Veurne duiding bij uitdagingen in de gezondheidszorg

Maggie De Block met leden van het Open VLD bestuur van Veurne Patrick Vercruysse (voorzitter afdeling Veurne) Mario Haelewyck (bestuurslid en gemeenteraadslid Veurne), Suzy Feys-Dezeure (ondervoorzitter) en leden van de omliggende Open VLD besturen. © JT
Redactie KW

Donderdagavond kwam minister Maggie De Block, op uitnodiging van Open VLD Veurne, tekst en uitleg geven over de uitdagingen in de gezondheidszorg.

Thema’s als: ‘hoe zit het met de ziekenhuishervorming’, ‘wat heeft de regering nog in petto bij de reorganisatie van de gezondheidszorg’ en ‘welke besparingen zitten er nog aan te komen en hoe zullen ze verdeeld worden’, kwamen er aan bod.

De infoavond werd bijgewoond door heel wat belangstellenden, vooral uit de zorgsector. Na de uiteenzetting konden vragen gesteld worden aan de minister. Maggie De Block, die deze week ook eens haar mening gaf over West-Vlaanderen, liet wel eventjes op zich wachten, door haar drukke agenda in Brussel kwam ze één uur later in Veurne aan.

De infoavond gaf voor de aanwezigen, waarvan velen werken in de verzorgingssector een verhelderend inzicht in de veranderingen en vernieuwingen die in de nabije toekomst op til staan. De infoavond ging door in het Dienstencentrum ‘de Zonnebloem’ Zuidstraat 67.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier