Lijst van Inspraak uit Oostrozebeke maakt nog twee namen bekend

Lijstrekker Marleen Lefebre met haar twee nieuwe kandaten Koen Castelein (links) en Dary Knockaert (rechts). © Foto CLY
Redactie KW

Inspraak (de verruimde N-VA) maakte nog twee namen bekend die aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen deelnemen: Dary Cnockaert en Koen Castelein. De lijst telt nu al 15 namen.

Dary Cnockaert (51) woont al 24 jaar in de Ter Priemstraat in Oostrozebeke. Ze werkt als bediende bij de nv Braet en is de moeder van zoon Manolo (22) en Lotta (19). “Het enthousiasme en de positieve ingesteldheid van lijsttrekker Marleen Lefebre hebben me overtuigd om mee te werken aan haar verruimingsproject”, aldus Dary, die een heel sociale vrouw is. Haar grote hobby is koken. Zij heeft ook een goede band met de Oostrozebeekse marktkramers.

Buurtactiviteiten

De tweede nieuwe kandidaat is Koen Castelein (bijna 61), die sinds 1981 in Oostrozebeke woont. Hij is gehuwd met Ingrid Dujardin, vader van twee kinderen en grootvader van vier kleinkinderen. Gedurende 39 jaar werkte hij in het bankwezen. Sinds enige tijd is hij vrijgesteld van prestaties in afwachting van zijn officiële oppensioenstelling in 2019. Koen is vooral bekend omwille van zijn engagement in de plaatselijke badmintonclub, waar hij meer dan 30 jaar actief speler was. Zijn grote hobby is het onderhouden van de tuin en het passief volgen van meerdere sporten. Bij mooi weer gaat hij graag fietsen. Verder staat hij ook graag in voor de opvang van de kleinkinderen.

De laatste zes jaar was Koen OCMW-raadslid. “Mijn prioriteiten gaan naar het activeren van buurt-, straat- of wijkwerking door het ondersteunen van activiteiten met als doel de mensen dichter bij elkaar te brengen”, aldus Koen Castelein.

Namen

We zetten ten slotte nog even de intussen al 15 namen van de Inspraaklijst op een rijtje: Wim Behaeghe, Annelies Braekevelt, Koen Castelein, Dary Cnockaert, Nancy Deblouwe, Greet Desmet, Els Lecluyse, Marleen Lefebre, Stijn Manhaeghe, Daniel Van Colen, Koen Vandenbroucke, Jolien Vandesompele, Carine Vanhoorelbeke, Marijke Verbeke en Lisa Marie Verhue. Intussen zijn de eerste vier plaatsen bekend. Die gaan naar Marleen Lefebre, Koen Vandenbroucke, Annelies Braekevelt en Greet Desmet. (CLY)