Knokke-Heist brengt zondag eerbetoon aan wijlen eerste schepen Maxim Willems met sprankelend volksfeest

Redactie KW

Op zondag 28 september, vanaf 11 uur tot middernacht, organiseren de vrienden van wijlen schepen Maxim Willems in een praktisch volledig overkapte tuin van Cultuurcentrum Scharpoord een wervelend volksfeest voor jong en oud: Iedereen de Max!

Acteur Rik Verheye is de omroeper-regisseur van dienst. Hij leidt een reeks dans- en muziekoptredens in goede banen. Verwacht wordt dat enkele duizenden gasten zullen aanschuiven. Dankzij Cafécultuur en brouwerij Paljas zijn bier en frisdrank aan het Maxtarief van amper één euro.

Er is een uitgebreid programma. Heel wat jongeren en toneelverenigingen kregen van Maxim Willems een kans. De groepen en verenigingen die zondag optreden zijn stuk voor stuk gelanceerd met de steun van Maxim Willem. Omstreeks 17u30 wordt een schilderij onthuld. Met Iedereen de Max willlen de vrienden van Maxim Willems niet alleen alle Knokke-Heistenaars uitnodiging maar simpelweg iedereen die hem een eerbetoon wil brengen. Maxim Willems overleed op 13 mei 2014. Hij zou op 29 september 58 jaar worden.

(DM-Foto DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier