Jong N-VA stelt zichzelf en nieuw biertje voor

Redactie KW

Zaterdagmiddag heeft Jong N-VA op de Vlaamse Feestdag zichzelf voorgesteld aan het brede publiek tijdens een smaakvolle persmeeting in Sportkafee Jeugdcentrum.

Het was Isolde Billiet, pas verkozen als voorzitter, die iedereen van harte welkom heette. Ze kreeg steun van ondervoorzitter Rob De Vos, secretaris Karel Dheedene, penningmeester Shana Duquesne en bestuursleden Isaura Billiet en Semmi Vankeirsbilck (foto) . “Onze afdeling van N-VA richt zich als een jongerenafdeling tot allen die interesse hebben. Die moet tegemoet komen aan de politieke honger bij de jeugd. De N-VA is een jonge partij die vorm geeft aan een modern, toekomstgericht en democratisch Vlaams-nationalisme. Ze verdedigt de politieke, sociale, economische en culturele belangen van de zes miljoen Vlamingen”, aldus de nieuwe voorzitter Isolde tijdens haar verwelkoming.

Daarnaast wist de secretaris ook een exclusief biertje voor te stellen bij deze opstart. “Quadruppel, dat is een bruin biertje dat door een vriend van mij speciaal en exclusief voor ons ambachtelijk wordt gebrouwen. We hopen er een succes mee te hebben”, aldus secretaris Karel Dheedene. De leden van Jong N-VA werden gesteund door onder meer meter Heidi Vandenbroeke en peter Dimitri D’Hondt.

(YVW – foto MVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier