‘Jong N-VA Regio Waregem’ op stap met vijf zwakke weggebruikers

© GF
Redactie KW

‘Jong N-VA Regio Waregem’, dat de afdelingen van Waregem, Anzegem, Deerlijk, Oostrozebeke en Wielsbeke behelst, onderzoekt binnenkort in de regio hoe het gesteld is met de wandel- en fietspaden en welke kleine gebreken grote gevolgen kunnen hebben voor veel zwakke weggebruikers.

“We zullen vijf zwakke weggebruikers volgen die hun dagelijks traject afleggen”, dixit secretaris Wout Verheye. “Naar school, naar de bakker,… Wij jongeren letten er vaak niet op, maar een scheefliggende tegel kan soms erg gevaarlijk zijn voor ouderen die niet meer goed ter been zijn. Een kleine trede aan het gemeentehuis kan er dan weer voor zorgen dat iemand zonder hulp in een rolstoel niet binnen geraakt.”

Op de foto achteraan v.l.n.r.: Secretaris Wout Verheye, Kristof Vanhoutte, voorzitter Glen De Waele, Kilian Verspeelt, Koen Destoop. Vooraan v.l.n.r.: Robbe Cognie, Marlies Vandesompele, Aurélie Vermeir, Penningmeester Tessa Ninclaus en ondervoorzitter Michiel Vandewalle. Niet op de foto: Aurélie Declerck en Jonas Boone. (GF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier