Jos Remaut
Opinie

02/10/15 om 16:53 - Bijgewerkt om 17:20

Is Beaufort nu dood en begraven ?

Komt er ooit nog een nieuwe editie van Beaufort-aan-zee ? Ook na het debat gisteren in de provincieraad blijft dit een open vraag. Op de editie van de voorbije zomer is immers een storm van kritiek losgekomen en de nasmaak is toch wel bitter. Moet dit nu de doodsteek betekenen voor zo'n mooi concept ? Wat ons betreft niet, maar er zijn nogal wat factoren die de overlevingskansen hypothekeren.

De kritiek is velerlei, en dat maakt het net zo moeilijk. Eerst en vooral zijn er de kunstzinnige opmerkingen, commentaren en kritieken. Moeilijk mee om te gaan natuurlijk, want over kleur en smaak discussieer je niet, je smaakt het of je smaakt het niet. Maar wat er ook van zij : we hebben toch wel de indruk dat de kunstzinnige creaties van deze uitgave minder zijn gesmaakt dan de vorige keren. Al waren er toen natuurlijk óók gedurfde ontwerpen en dito commentaren. Maar dit keer was het nog iets meer niche, allicht her en der iets té.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!