Ingrid Vandepitte trekt CD&V-lijst Zonnebeke, Paul Durnez duwt

Redactie KW

In de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen besliste het bestuur van CD&V Zonnebeke om Ingrid Vandepitte uit Passendale te vragen om de lijst te trekken en Paul Durnez uit Zonnebeke om de lijst te duwen. Beiden gaan op het voorstel in en gaan de uitdaging aan. In Zonnebeke zit de CD&V, die de tweede grootste partij was bij de verkiezingen van 2006, in de oppositie.

Ingrid zetelt sinds 2006 in de gemeenteraad en is de huidige fractieleidster van CD&V in de gemeenteraad. “Samen met de hele groep van CD&V Zonnebeke wil ik mij de komende jaren inzetten voor de 12377 Zonnebekenaars. Voor ons telt iedereen mee en draagt ieder zijn steentje bij aan de toekomst van de gemeente”, zegt zij.

Paul Durnez, buschauffeur bij De Lijn, zal de CD&V lijst duwen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Als langst zetelend raadslid voor de partij wil ik de lijst mee vooruit duwen”, aldus Paul. “Samen met Ingrid en de rest van de groep wil ik ons team aan de inwoners voorstellen als zijnde een meer dan waardig alternatief, die zeker en vast de kracht van verandering voor Zonnebeke kan betekenen.”

(P.L./A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier