Immanuel De Reuse lijsttrekker voor Vlaams Belang in Roeselare

21/03/17 om 09:48 - Bijgewerkt om 14:05

Immanuel De Reuse is de lijsttrekker voor Vlaams Belang bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Roeselare. Daarmee is de eerste lijsttrekker in centrumstad Roeselare bekend.

Immanuel De Reuse lijsttrekker voor Vlaams Belang in Roeselare

Immanuel De Reuse. © STEFAAN BEEL

De 45-jarige Immanuel De Reuse trekt, bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018, in Roeselare de lijst voor het Vlaams Belang. "Met Immanuel De Reuse kiest de partij voor een jonge, dynamische dossierkenner, iemand die gepokt en gemazeld is in de politiek", klinkt het bij Filip Deforche.

"Immanuel De Reuse leerde als jonge knaap het Vlaams Belang, toen nog Vlaams Blok, kennen. Eerst als Vlaams Belang Jongeren voorzitter en later als regiovoorzitter zette hij zijn eerste partijpolitieke stappen. Vader Herman De Reuse was jarenlang fractieleider van het Vlaams Belang in de Roeselaarse gemeenteraad, en zetelde als Vlaams volksvertegenwoordiger."

Immanuel werd na de gemeenteraadsverkiezingen in 2000 OCMW-raadslid. Herkozen als OCMW-raadslid in 2006 werd hij ook provincieraadslid. In 2012 werd hij als gemeenteraadslid verkozen en verdedigt er nu samen met Filip Deforche en Cyriel Ameye de Vlaams Belang-standpunten. In 2015 werd hij fractieleider in de gemeenteraad.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!