Hilde Crevits op Moederdag centrale gast in De Zevende Dag

Hilde Crevits mag zich zondag aan heel wat vragen verwachten in De Zevende Dag. Moederdag zal dus tot na de middag moeten wachten in Torhout... © BELGA
Redactie KW

De Vlaams minister uit Torhout zal er als centrale gast in een speciale aflevering rond onderwijs vragen van de kijkers beantwoorden.

Nu zondag is er een speciale uitzending van De Zevende Dag, over onderwijs. Er staat immers een grote hervorming van het secundair onderwijs in de steigers, met nieuwe ideeën als een brede eerste graad of de oprichting van domeinscholen. En dat zorgt voor een spervuur van vragen, niet alleen van doorgewinterde interviewers, maar ook bij de gewone ‘ouder in de straat’.

De Zevende Dag gaat momenteel op zoek naar de meest geschikte vragen om de minister voor de voeten te gooien. Via deredactie.be kan iedereen zijn of haar vraag naar de redactie van De Zevende Dag sturen. Wie dat wil, kan dat zelfs in de vorm van een filmpje op YouTube doen. De inzenders van de boeiendste vragen worden mogelijk ook live aan het woord gelaten in de uitzending van nu zondag.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier