Groen Middelkerke wil in oktober 2018 opkomen met eigen lijst

Van links naar rechts herkennen we de kern van Groen Middelkerke met Erica Blomme, Patrick Michielsseune en Robin De Lille.
Redactie KW

Groen Middelkerke maakt duidelijk dat er geen contact meer is met Progressief Kartel.

Groen Middelkerke communiceert sinds kort in eigen naam. “Wij werken alleen verder aan een positief groen verhaal. De laatste tijd hebben wij geen contacten meer met Progressief Kartel. Momenteel is het onze bedoeling om apart op te komen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. We zijn alvast aan het werken aan een groen verhaal om hier in Middelkerke alleen op te komen”, geeft Erica Blomme mee.

“We zien met lede ogen aan dat Middelkerke tot de slechtste leerlingen van de klas behoort als het gaat om de inzet van strandredders”, communiceerde de lokale afdeling onlangs. “Groen Middelkerke roept het gemeentebestuur op om hier volgend jaar verandering in te brengen. Als er mooi weer voorspeld wordt – via het kustweerbericht weet men zoiets toch snel vier dagen op voorhand – dan moet de gemeente beslissen om minstens de strandreddingsposten Middelkerke Casino Oost en Westende Meeuwenlaan van redders te voorzien. Dat is het minste dat de bevolking mag verwachten van een gemeentebestuur dat wil inzetten op duurzaam toerisme.”

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier