Frederik Sap wordt lijsttrekker voor Open Vld Hooglede

Redactie KW

Het Open Vld-afdelingsbestuur heeft Frederik Sap unaniem aangeduid als lijsttrekker in Hooglede-Gits voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Eerder liet Open Vld Hooglede-Gits al weten dat ze een eigen lijst ging vormen.

Voorzitter Filip Herman : “Zoals de statuten het voorschrijven beslist het afdelingsbestuur over wie lijsttrekker wordt. In Hooglede-Gits was er echter geen discussie en staan we allemaal resoluut achter Frederik Sap. Frederik is een politiek talent en daarnaast ook zeer sociaal en actief in onze gemeente. Deze combinatie van ervaring, dossierkennis, werklust en gedrevenheid maken van Frederik een geschikte lijsttrekker.”

Politiek secretaris Van Quickenborne

Frederik Sap is 32 jaar en politiek secretaris van minister Van Quickenborne. Hij is gehuwd met Isabelle Constandt en samen hebben ze twee kinderen. Hij is daarnaast gemeenteraadslid en voorzitter van het Rodenbachwijkcomité en van Willemsfonds Hooglede-Gits. Frederik Sap neemt met veel enthousiasme de handschoen op : “Ik ben zeer vereerd de Open Vld-lijst te mogen trekken, zeker als je weet in wiens voetsporen je treedt. Het wordt het volgende jaar zeer hard werken, maar we hebben reeds een zeer solide groep en de komende weken maken we ook al enkele nieuwe namen bekend die op de Open Vld-lijst gaan staan. Aan het programma werken we al enkele jaren, onder andere via de gemeenteraad, waar we niet stilzitten. We schieten niet enkel in actie de maanden voor de verkiezingen, maar werken jaar in, jaar uit.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier