Eendracht in Anzegem stelt lijst voor

Redactie KW

Eendracht, met als lijstaanvoerder de burgemeerster Victor Gerniers, is een lijst van onafhankelijke kandidaten die naast de burgemeester, ook nog volgende schepenen telt : Greet Coucke, Prudent Lanneau en Maurice Vanmarcke.

“De huidige ploeg van Eendracht bestaat uit mannen en vrouwen uit alle deelgemeentes en met variërende leeftijden en achtergronden. Sommigen hebben een rijke ervaring, wat meer dan wenselijk is in de politiek. Maar ook belangrijk : zes jongeren stappen voor het eerst mee :vier ervan staan in de top 10, één staat bij de lijstduwers. De gemiddelde leeftijd van de totale lijst is 49 jaar, ” zegt Eendracht in een persmededeling.

Betaalbaar wonen

“Eendracht is een hechte ploeg met één doel : een veilige gemeente voor jong en oud, waar het goed is om te leven, te wonen, te werken en dit over alle partijgrenzen heen. Welzijn en zorg zijn primordiaal met verdere uitbouw van ons sociaal beleid en bijzondere aandacht voor kinderopvang, jeugd en senioren. We pleiten ook voor betaalbaar wonen, veiligheid en in het bijzonder verkeersveiligheid, leefbare en aantrekkelijke dorpskernen waar het goed is te wonen, te leven , te werken, te ontspannen.”

1. VICTOR GERNIERS

2. GREET COUCKE

3. ANNIE VANDENBERGHE

4. MAURICE VANMARCKE

5. DIRK TACK

6. DOLORES DEVOLDER – DE VLAMINCK

7. YANNICK DUCATTEEUW

8. EDDY RECOUR

9. AMANDINE DELEZIE – EECKHAUT

10. DAVY DEMETS

11. HILDE VAN DEN HEEDE

12. JACQUES DEWAELE

13. PASCAL DESMET

14. LIEVEN CALLEWIER

15. RIK BEYLS

16. KIMBERLY VERERFVEN

17. MARTINE CROMMELINCK

18. CARINE DEMETS – DE CONINCK

19. INGRID VERPOORT

20. LINDA DEWAELE

21. NICOLAS DUQUESNOY

22. ANNE-MARIE HEYTENS – AMPE

23. PRUDENT LANNEAU

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier