Dubbele schepenenwissel in Knokke-Heist

We zien v.l.n.r. schepen Paul Geerinckx, Philippe Vlietinck, Annie Vandenbussche, schepen Daniel De Vlamynck. © DM
Redactie KW

CD&V Knokke-Heist maakte donderdagavond bekend dat de schepenen Daniël De Vlamynck (67) en Paul Geerinckx (68) op 1 oktober 2017 plaatsmaken voor Annie Vandenbussche (58) en Philippe Vlietinck (60).

Daniël De Vlamynck was de voorbije 23 jaar schepen van onder meer Sport, Mobiliteit, Landbouw, Visserij en het Waterbedrijf. Hij staat bekend als de architect van het alom geprezen sportbeleid in Knokke-Heist. Paul Geerinckx was 11 jaar schepen van Openbare Werken, Milieu en Natuur. Hij was ook 8 jaar voorzitter van toerisme Knokke-Heist.

Annie Vandenbussche is gemeenteraadslid sinds 2001. Ze was OCMW-voorzitter van 2007 tot 2012. Momenteel is ze provincieraadslid. Philippe Vlietinck is gemeenteraadslid en gewezen voorzitter van CD&V Knokke-Heist. De wissel zal plaatsvinden op 1 oktober. Binnenkort worden de bevoegdheden van de nieuwe schepenen bekendgemaakt. Daniël De Vlamynck en Paul Geerinckx blijven gemeenteraadslid. CD&V Knokke-Heist trekt samen met Open VLD en de Gemeentebelangen van burgemeester Leopold Lippens in 2018 naar de kiezer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier