Dochter drukkerij Smis op lijst Open VLD Oudenburg

© (LIN)
Redactie KW

Karolien Smis versterkt de liberale partij in Oudenburg. Ze is de dochter van de bekende drukkerij Smis uit de Weststraat. De nieuwe kandidate wil zich inzetten voor ondernemen, cultuur en toerisme in haar thuisstad Oudenburg.

Karolien Smis (37) woont in Westkerke en is boekhouder bij het advocatenkantoor van meester Ampe in Oostende. Haar vrije tijd besteedt ze aan lezen, reizen en sport. Dat laatste doet ze wekelijks met de omnisportclub in sporthal Ter Beke.

“Als dochter en kleindochter van zelfstandigen wil ik me inzetten voor de lokale economie. Mijn grootouders aan mijn mama’s kant hadden de slagerij Firmin Boone in de Zandvoordsestraat. Mijn overgrootouders en grootouders aan papa’s kant waren al actief met de drukkerij, die mijn ouders nog steeds uitbaten”, vertelt Karolien over haar familie.

Iedereen prikkelen

“Ondernemen en de bezorgdheden die dat met zich meebrengt, zijn me als het ware met de paplepel ingegeven. Ik wil me ook volledig inzetten voor een Oudenburg dat opnieuw leeft, waar zowel jongeren als senioren graag wonen en waar iedereen geprikkeld wordt om deel uit te maken van deze bruisende stad.”

“Ik zou Oudenburg ook graag zien inzetten op meer cultuur en toerisme. Ik wil de mensen opnieuw naar Oudenburg lokken”, besluit ze.

(LIN)