Danielle Godderis T-'Jonck (N-VA) loopt op verkiezingsdag spierscheur op

25/05/14 om 16:54 - Bijgewerkt om 16:54

Bron: Kw

Voor Danielle Godderis- T'Jonck, die opkomt voor N-VA, liep de dag niet helemaal gesmeerd. Nadat ze was gaan stemmen liep ze thuis 'door een simpele, verkeerde pas' een spierscheur op. Ze wacht nu de uitslag af op krukken.

Danielle Godderis T-'Jonck (N-VA) loopt op verkiezingsdag spierscheur op

"Ik ontving van mijn man en kinderen deze morgen een prachtig boeket met boodschap: 'mama, wat de uitslag ook is, jij bent onze nummer één'. Zeer aandoenlijk, een prachtige geste op zo'n bepalende dag als vandaag", reageert Danielle. "Ik liep een trapje af om wat gerief voor het boeket te gaan halen, en sprong daarbij van een trede. Op dat moment hoorde ik iets in mijn kuit springen. We hadden meteen door dat het geen simpele blessure was, die met een paar seconden rust te genezen was. Mijn man bracht mij dan maar meteen naar de spoed-afdeling van het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. Nu loop ik ondertussen al op krukken. Volgende week moet ik dan terug voor een echografie. Ik kan alleen maar hopen: slecht nieuws in de gezondheid, goed nieuws bij de verkiezingsuitslag."

(CTM)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: