CD&V toert rond met oranje caravan in Wervik

Redactie KW

CD&V voert de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober met een oranje caravan. Daarmee bezoekt men elke zaterdag en zondagvoormiddag de verschillende wijken in Wervik, Geluwe en Kruiseke. Dat gebeurde dit weekend voor de eerste keer. “We gaan in alle wijken op huisbezoek met onze kandidaten”, zegt lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Bercy Slegers.

“We bellen overal aan en geven de kern van ons programma af. We luisteren naar wie zelf ideeën of voorstellen heeft. Bij wie niet thuis is, laten we ons programma in de vorm van een deurhanger achter. We kondigen onze komst vooraf aan met een briefkaart in de bus. De mensen kunnen daarop hun mening en ideeën invullen. Aan onze caravan hangt een brievenbus om die kaarten in te deponeren.”

“We willen luisteren naar de mensen en proberen te zoeken naar de beste oplossing. We gaan dus letterlijk de boer op om anderhalve maand in discussie en in debat te treden met de inwoners over onze visie en die van de inwoners van elke wijk voor de volgende legislatuur.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier