CD&V met Claude Croes als kopman in Deerlijk

Redactie KW

Maandagavond werd de CD&V-lijst voor de verkiezingen van de gemeenteraad bekendgemaakt.Niemand twijfelde eraan dat uittredend burgemeester Claude Croes opnieuw de lijst trekt. De uittredende schepenen en voorzitter van het OCMW staan op de dichtste plaatsen.

Er staan zeven nieuwkomers op de lijst. Lien Der Ketele is met haar 26 lentes de jongste en Toon Callewaert met zijn 69 lentes de oudste. De gemiddelde leeftijd van de kandidaten is 45 jaar. Kopman Croes zei dat zijn ploeg opnieuw voor de volstrekte meerderheid gaat en dat hij zichzelf wil opvolgen als burgemeester.

De lijst: 1. Claude Croes, 2. Ann Accou, 3. Carl De Donder, 4. Kaat Olivier, 5. Jo Tijtgat, 6. Louis Haerinck, 7. Toon Callewaert, 8. Christine Van Wonterghem-Vanneste, 9. Sabine Michiels, 10. Ingrid Deroubaix, 11. Lien De Ketele, 12. Veronique Vercaempst, 13. Mathieu Dejaeger, 14. Janneke Depla, 15. Jurgen Beke, 16. Rudy Terrijn, 17. Marleen Prat, 18. Yves Vande Wiele, 19. Eddy Ameye, 20. Frans Kemseke, 21. Regine Vanwynsberghe-Rooryck.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier