CD&V-lijst Heuvelland rond

Redactie KW

CD&V Heuvelland heeft zijn kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Ze werd voorgesteld in aanwezigheid van federaal minister van Financiën Steven Vanackere. Lijsttrekker wordt – zoals eerder al bekend – huidig burgemeester Bernard Heens uit Nieuwkerke.

Ook de schepenen Brigitte De Jonghe (Kemmel), Frans Durnez (Westouter), Luc Snaet (De Klijte) en Nicole Demuynck (Nieuwkerke) zijn weer kandidaat. Voor eerste schepen Geert Vandewynckel is er geen plaats meer op de lijst. Hij werd door het partijbestuur en zijn collega-schepenen op een zijspoor gezet en overweegt om met een eigen lijst op te komen.

Op de CD&V-lijst staan verder de huidige gemeenteraadsleden Geert Debergh (Westouter), Peter Dewancker (Wijtschate), Eric Flamand (Wijtschate) en oud-schepen Etienne Gaudissabois (Wijtschate). Verder op de lijst ook wijnboer Ward Six uit Loker, Geert Dewulf (Wijtschate), Magda Arnout (Dranouter), Krista Homey (Nieuwkerke), Carla Cardinael (Kemmel), Christine Onraet (Dranouter), Christine Spinnewyn (Wijtschate), Bea Bauw (Westouter), Gaël Cauwelier (De Klijte) en Mady Billiau (Wulvergem).

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier