Bert Verhaeghe trekt Open VLD-lijst in Wervik

Redactie KW

De jonge advocaat Bert Verhaeghe uit het Elf Juliplein wordt bij de Open Vld lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober volgend jaar. Open Vld neemt met een eigen lijst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.

De liberalen maken in deze legislatuur samen met NV-A en onafhankelijken deel uit van het kartel Impuls. Bert Verhaeghe (29) is tevens gemeenteraadslid en voorzitter van de plaatselijke afdeling van Open Vld. “Die uitdaging en kans wil ik met veel goesting aannemen”, zegt Bert. “De keuze voor een jonge lijsttrekker ligt in de lijn van onze partij die gelooft in jonge mensen en een traditie heeft van jonge kopmannen. Zowel nationaal als lokaal.”

“We streven naar een sterke lijst met een ploeg die het verschil kan maken. We hopen na de verkiezingen mee de toekomst uit te stippelen van onze stad. En dat is nodig. De gemeenteraadsverkiezingen zullen meer zijn dan een strijd om de burgemeesterssjerp tussen SP.A en CD&V. Met welke geloofwaardigheid kunnen die twee partijen het gezicht zijn van meer dan tien jaar stilstand in onze stad, het gezicht zijn van de noodzakelijke verandering in onze stad? De bevolking verdient meer en beter.”

(EDB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier