Beachteam gaat vanaf 2015 waken over netheid en veiligheid in Oostende

17/11/14 om 23:28 - Bijgewerkt om 23:28

Bron: Kw

Vanaf de zomervakantie gaat een beachteam in Oostende waken over netheid en veiligheid. Het is een van de voorstellen in het Spilliaertplan van schepen voor toerisme Johan Vande Lanotte (SP.A). Een ander idee is een houten wandelpad op het strand voor winterse wandelingen.

Met het Spilliaertplan - genoemd naar de Oostendse kunstschilder Leon Spilliaert - heeft de Oostendse schepen voor toerisme Johan Vande Lanotte zijn masterplan voor het toeristisch centrum van Oostende voorgesteld. In het plan dat specifiek is opgebouwd rond zee, dijk, strand, shopping en cultuur pleit hij voor een grotere eigenheid en herkenbaarheid voor toeristisch Oostende. "In het uitzicht van het stadscentrum moeten we streven naar meer uniformiteit die de eigenheid typeert", zegt Johan Vande Lanotte. "Dan hebben we het over het straatmeubilair, banken, straatmaterialen... Eén herkenbare stijl voor het centrum."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!