Bart Tommelein reageert op anonieme scheldwoorden in zijn brievenbus

Bart Tommelein kreeg zijn folder zo terug in de bus. © Facebook
Redactie KW

Bart Tommelein postte op zijn Facebook een aanklacht tegen een anonieme burger die een folder van de minister terug in diens bus postte met de vermelding ‘Onnozelaar!’.

Open VLD Oostende verspreidde eerder deze week een folder in alle Oostendse bussen met op de cover een grote foto van Vlaams minister en kandidaat-burgemeester Bart Tommelein. Een inwoner schreef onder meer ‘Onnozelaar!’ op de folder en stopte hem in de brievenbus van de woning van de minister in Oostende.

Zowel Bart Tommelein als zijn echtgenote Sarah Schotte reageren daarop via Facebook. “Beste, onze dochter van elf leegt na schooltijd vaak de brievenbus. Mag ik je vragen om dergelijke berichten in een enveloppe in onze privé-brievenbus te steken”, schrijft Sarah Schotte. “Tip: misschien ook niet anoniem werken. Zo kan Bart een antwoordje bezorgen! Hartelijk dank en fijne dag!”

Minister Tommelein deelde het bericht ook zelf op zijn Facebook met de bedenking: “Jammer dat mensen opmerkingen hebben maar dat dan wel anoniem doen met scheldwoorden.”

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier