10 kandidaten op lijst Groen in Knokke-Heist

Redactie KW

Groen Knokke-Heist neemt deel aan de verkiezingen van 14 oktober. Groen komt op onder eigen naam, dit om de kiezers de kans te maken een duidelijke keuze te maken voor het ecologische denken.

De speerpunten van het programma zijn o.m. betaalbaar wonen, verkeer en mobiliteit, actieve armoede-aanpak, milieu (water, natuur), gezinnen, jongeren, senioren, lokale handelaars, …

De lijst van tien kandidaten voor 14 oktober, vijf vrouwen, vijf mannen, wordt getrokken door Luc Lierman, onderwijzer uit Knokke. Nummer twee op de lijst staat Marijke De Vent uit Heist. Tim Debrabandere uit Heulebrug (Heist ) staat op drie, Charlotte Vandenberghe uit Knokke op vier. e lijst biedt zowel kansen aan nieuwe mensen, als waardeert mensen met ervaring binnen het politieke bedrijf (Jos Devynck, Annemie Goigne – Van Eygen, Jean-Claude Ansaelens Miet Devynck – Van Roose,). Lijstduwer is Nel Rosiers, actrice en voorzitster van Groen-plus, die sinds december vorig jaar samen met haar man Luc Lotigiers nieuwe inwoners werden. Nel Rosiers staat ook op de 5de plaats op de provincielijst.

(Meegedeeld/A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier