Politiegocart van 1.300 euro gestolen in Oostende

Redactie KW

Een onbekende vader heeft een politiegocart gestolen bij Nico Fun on Wheels op de Albert I-promenade in Oostende. De man huurde het afgelopen weekend verschillende malen dezelfde gocart voor zijn zoontje, maar de laatste keer werd het speelvoertuig niet meer teruggebracht.

De man had ‘zijn’ autosleutels in onderpand gegeven. ,,Maar blijkbaar zijn de sleutels niet van hem, of hebben ze alvast geen waarde”, reageert uitbater Nicolas Boel. “Zijn papieren lagen zogezegd in de wagen, ondanks dat hij wist dat er altijd een identiteitskaart als waarborg wordt gevraagd. Omdat hij eerder al een gocart had gehuurd en tussen de drukte door aanvaardden we de sleutels, maar ons vertrouwen werd geschaad”, zucht Nicolas.

“Slecht voorbeeld voor zoontje”

Het is niet de eerste keer dat een gocart wordt gestolen. “De politie- en brandweerwagens zijn populaire gocarts. Vorig jaar werden in de drukte een brandweerwagen en politieduwer zomaar gestolen op de zeedijk. Nu had de man zelfs het lef om de gocart te huren aan de balie en niet meer terug te brengen. Het is alvast geen goed voorbeeld voor dat zoontje. Wat zegt hij dan tegen dat jongetje? Dat hij de gocart gekocht heeft? Onbegrijpelijk!”

De politiegocart kost zo’n 1.300 euro. Wie tips heeft kan terecht op het nummer 059 23 34 81 of op de facebookpagina van Nico Fun on Wheels.

(DJ)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier