Politie zoekt getuigen van inbraak in Fruitpaleis Blankenberge

Redactie KW

De politie van Blankenberge is op zoek naar getuigen van een inbraak in het Fruitpaleis langs de Kerkstraat.

Het gaat om de handelszaak die tot voor kort eigendom was van een veertiger die samen met zijn moeder om het leven werd gebracht door zijn vader, begin december. Iets voor drie uur gisterochtend merkten getuigen 2 personen op. Eén verdachte had de winkel al verlaten, de tweede bevond zich nog in de winkel. Omdat ze betrapt werden, zetten de verdachten het op een lopen en liepen de Langestraat in.

Drank en sigaretten

De eerste verdachte is een man, ongeveer 20 à 30 jaar, magere gestalte. Hij was donker gekleed en droeg een kap. Deze verdachte droeg een curverbox met daarin flessen sterke drank. De tweede verdachte is ongeveer even oud en droeg ook donkere kleding en een kap. Hij droeg een blauwe doorzichtige zak, waarin vermoedelijk sloffen sigaretten zaten. In de winkel werd ook vastgesteld dat de sigarettenautomaat opengebroken werd.

De politie wil een oproep doen naar eventuele getuigen die de verdachten tijdens hun vlucht in de Langestraat zouden opgemerkt hebben. De blauwe doorzichtige zak moeten ze nog bij zich gehad hebben. Ze vraagt ook dat wie sigaretten of sterke drank te koop krijgt aangeboden aan een lagere prijs dan de gewone, dit te melden op het oproepnummer 050/42.98.42

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier