Politie RIHO trekt zeven rijbewijzen in bij start zomer-BOB-campagne

Redactie KW

Bij een verkeersactie van de pz RIHO in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juni heeft de politie zeven rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.

De controles van afgelopen nacht in Hooglede, Roeselare en Izegem waren de eerste van de zomer-BOB-campagne die nog tot 2 september loopt.

In de Kortemarkstraat in Hooglede werden 19 processen-verbaal wegens overdreven snelheid opgesteld en 2 van de 25 gecontroleerde bestuurders reden onder invloed van alcohol. Eén rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. Van de 174 gecontroleerde voertuigen langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare werden er 9 processen-verbaal opgesteld wegens overdreven snelheid en één rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. Vier van de 23 gecontroleerde bestuurders waren onder invloed van alcohol. Twee rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.

Bij controles langs de Meensesteenweg in Izegem werd het rijbewijs van twee beginnende bestuurders onmiddellijk ingetrokken. En ook het rijbewijs van een bestuurder die onder invloed van alcohol reed, werd ingetrokken.

(ED)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier