Politie ontmantelt nog een drugpand in Oostende

Redactie KW

De Oostendse politie heeft in de Jules Perquaetstraat in Oostende weer een drugpand ontmanteld. Ook de voorbije maanden en jaren is daar al meer dan eens een drugpand ontruimd. De zaak ging aan het rollen toen enkele Fransen bij een grenscontrole bekenden dat ze hun drugs in Oostende gingen kopen.

Bij een grenscontrole waren de twee Fransen in het bezit van 70 gram heroïne. Ze verklaarden waar ze de drugs in Oostende hadden gekocht. In het pand daar trof de politie een Marokkaan aan in het bezit van 65 gram heroïne en 3.200 euro aan geld. Onderzoek leerde dat het daar in dat huis een komen en gaan was van allerlei druggebruikers.

De man van het pand woonde met zijn vriendin in Antwerpen. Daar werd ook een huiszoeking uitgevoerd en daarbij werd 32.000 euro aan cash geld gevonden. Geld dat, zo vermoeden de onderzoekers, afkomstig is van drugverkoop aangezien de man over geen inkomen beschikt.

Hij werd opgepakt en ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter. Het parket vraagt om de aanhouding van de 32-jarige man.

(JVB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier